• Telefon : (07) 37-18-311
  • E-mail : vrtec@ciciban-nm.si
  • Naslov : Ragovska ulica 18, 8000 Novo mesto

Pozdravljeni malčki, otroci in njihovi starši!

Pred nami je spet novo vrtčevsko leto. Polni pričakovanj bomo odprli vrata naših enot vrtca, vrata igralnic in drugih prostorov za otroke. Kot strokovni delavci za predšolske otroke se veselimo in upamo, da bomo lahko otrokom in staršem ponudili skrbno načrtovane vsebine, dolgoletne izkušnje in naše pedagoško znanje. Vsi ostali, ki delujemo v spremljajočih službah se bomo trudili prispevati k urejenosti prostorov in opreme, odlični hrani za otroke, ter k nemotenemu poteku vseh potrebnih postopkov.

Prihajajoči dnevi bodo nekoliko bolj intenzivni, saj je uvajalni čas zahteven proces tako za otroka in njegovo družino, kot tudi za zaposlene.

Z medsebojno podporo in pomočjo se bomo lahko veselili uspehov in napredka otrok. Tudi, če bodo koraki majhni, bodo pomembni in nenadomestljivi.

»Naš vrtec ne vpraša, kdo si in kaj si. Zapelje z vlakom prav vse, velike in majhne ljudi. Naši koraki so majhni koraki, a so za velike reči, so za srečne otroke, ki zrastejo v zadovoljne ljudi.«

 Naj bo vrtčevsko leto, ki sledi, prijazno, ustvarjalno in sodelovalno. Veselim se vseh vaših in naših uspehov, na katere bomo upravičeno ponosni.

Dobrodošli pri Cicibanih!

Ravnateljica Jožica Zec